Det kallas för att lämna allt bakom mig.




Idag kaosade allt men jag tror att jag löser det. Jag har varit på jobbmöte och skrivit på anställningsbevis (!!!), blivit antagen som funktionär på peace and love (herregud, vad gör jag nu!?), fikat och pluggat fysik med Frans. Jag har aldrig varit mer trött, men om tio dagar kommer han hit och det är den bästa tanken. 


Jag kanske ställer mig och skriker på Machu Picchu


konstig sak som hände idag; jag fick mvg på min fysiklabbrapport, är fortfarande i lätt chocktillstånd över detta.
Har börjat få huvudvärk av kaffebrist, och högen av fördjupningsuppgifter och annat skoltjafs börjar sakta tunnas ut, har bestämt mig för att strunta i några uppgifter, några kurser har avslutats och jag försöker hålla mig lugn, men mejlar fortfarande argt med rektor och lärare, och känner hur min redan i princip oexisterande respekt för skolsystemet är död. Försöker försvara inför mig själv varför jag ens bryr mig om att gå klart gymnasiet, men kommer ingenvart vilket bara lämnar mig med en frustrerande och bitter känsla. Dricker kaffe på bibliotekscaféet med Olivia, lämnar in engångskameror för framkallning, städar, om lite mer än en månad säger jag tack och hej till det här stället och flyttar till en lägenhet i stan med min mamma, och de som vill. Planerar liftning till No Border Camp, skickar spontant in en funktionärsansökan till peace & love och funderar. Är plötsligt i behov av så absurt mycket sömn.

Och så sitter vi i varsin ände av caféet och skriver och när han ska gå stannar han till vid mig. Så du skriver vidare säger han. Ja, det gör jag, och du också ser jag? Han kisar och lutar sig lite närmare som för att urskilja vad jag skriver men jag tänker att det är hemskt för det handlar ganska mycket om subtila ganska filosofiska sätt att hantera smärta, skrivmaskinssvärta.smärta. och om när man blir ett organ fattigare! Nikotinfyllor, systemhat och dödsseriös längtan. Han håller i en egenrullad cigarett och säger att han ska kila men att jag borde testa att skriva i mörkret, men att han fått problem med synen på grund av det. Men att det är värt det. När han gått känns det som om jag vill sucka lite, men jag vet inte riktigt åt vad.


Färger på natten




Min bästa.

When I have nothing to say, my lips are sealed








I lördags skrev jag klart min kemirapport (32 sidor!!!) och jag kan fortfarande knappt fatta att jag lyckades bli klar med den i tid och samtidigt bli nöjd med den. Det firade jag med att fika i solskenet med Olivia på min veranda. På kvällen pickickade vi vid kajen och begav oss sedan till Fysikgränd där folk kastade ut teveapparater genom fönstren.


My friends are in the bathroom getting higher than the empire state

Vi spenderade fredagskvällen i berusningsmedlens tecken och spelade kubb och lekte fyllekurragömma hemma hos Jenny. bäst kväll.




















som livet känns


gud vad jag vill äta isglass och se på harry potter och äta sushi och sova.

I'd like to kiss you, I'd love to hold you, I ain't got no time for that now.



Burned all my notebooks, what good are notebooks? They won't help me survive.



tillbringar äntligen timmar i solen på bibliotekscaféets uteservering (det är typ en utomkroppslig känsla, jag förstår inte hur jag kan älska ett café så mycket) med kaffe och cigaretter tillsammans med olivia. Jag sover så himla dåligt, och det är en otroligt ovan känsla. Har kunnat sova igenom allt, hur jag än mått. Jag undrar om det är allt koffein, med tanke på hur mycket kaffe (+ coca cola om kvällarna för att orka plugga...) jag dricker per dag numera i kombinationen med så himla mycket ilska och ångestblandad frustration. Vid mitt i natten gav jag iallafall upp och gick upp och åt mat, pratade i telefon med Teodor och somnade till sist klockan tre. Det är himla knäppt att tänka på att det var min standardtid att alltid gå och lägga mig förut.

Imorgon tänker jag skriva på det allra sista kapitlet på min kemirapport hela dagen (och inte gå till skolan) och sedan kommer Valdemar hit och sover med mig, en av de allra bästa finaste grejerna.

du är snabb som ljus men kommer aldrig härifrån.


19.5.12: vi röker under köksfläkten och dricker bohemian och jag målar mina läppar röda och ett tag är världen liksom en euforisk plats att leva på

så att jag inte glömmer bort det


Från och med idag ska jag börja fota igen! det måste ju hända nångång. så idag får det hända.

Love, watch me fall apart

de senaste dagarna har jag; skrivit otaliga timmar på min kemirapport som nu består av tjugofyra sidor och ungefär tiotusen ord, färdigställt en sju sidor lång samhällsuppsats som troligen fick ett annat fokus än vad instruktionerna antydde, spontant druckit mig full på folköl och rökt cigaretter tillsammans med jenny och signe på filtar på min egen gräsmatta (så himla roligt var det), övningskört, haft x antal panikattacker över kombinationen skolan+livet, ätit sushilunch med liz och olivia, inte varit på bibliotekscaféet, sett en liten teateruppsättning av momo och kampen om tiden, druckit (för mycket) starkt kaffe och haft ett tre och en halvtimmes-telefonbråk sent in på natten (kanske det värsta med distansförhållanden, när man ska reda ut saker) och skrivit med versaler MEN JAG VILL ATT DU SKA VARA HÄR!

En instagram från i vintras som Olivia fotograferat.


komiken


när man får en panikattack så fort man öppnar ett skolarbete och känner hur det börjar vrida sig i hela kroppen av motvilja och jag blir illamående och mina händer börjar skaka.

i nästa ögonblick av livet kan jag dock tänka: jag hinner det jag hinner, och det jag inte hinner hinner jag helt enkelt inte och ingen dör väl för det!!!

alltså kan allt detta bara vara över tack.

Jag slår knut på mig själv, och löser alla tovorna med balsam






Olivias bilder från marstider.


här kommer det


en sak bara: då han är tjugofyra år och rullar sina egna cigaretter och placerar dem bakom örat då han ska gå ut och röka och jag tänker: men gud vad snygg han är.

ville bara få det sagt!

hejdå

Helt ärligt det känns som om jag måste skrubba min kropp duscha i kokhett vatten ständigt för att klara av den här vidriga vardagen (jag mejlade rektorn idag, jag är så förbannad, jag vill bara kräkas) försöker komma på alla möjliga sätt att lugna mig själv på, som att le helt oprovocerat koka mig en kopp thé så fort jag känner att jag börjar få en panikattack och dricker kaffe tills jag skakar av koffeinchocken, lura mig själv att nikotin hjälper, städa mitt rum kliniskt och kolla på scrubs eller läsa en bok när jag bara inte kan tänka längre. har sömnproblem för första gången i mitt liv, tack för dem. när jag bara orkar ska jag skriva ca världens längsta inlägg om varför jag är så förbannat jävla arg. fittiga jävla skolsystem fullt av inkompetent personal som tar ca noll ansvar. 



jag vill att mitt rum ska lukta av blåbärsthé eller av honom. jag vet inte vad jag skulle göra utan de där smsen de nattliga telefonsamtalen som får mig att påminnas om att jag inte bara har äckliga känslor inom mig just nu utan att jag är förälskad också och att det är pirrigt och att jag vill att vi ska flytta in i en liten lägenhet

arcady


Blev en jobbhelg igen, trötta fötter och med vätskebrist klockan tre på natten fick jag sova hos felicia och valdemar. det är bara så himla fint när det är mitt i natten och de ligger bredvid varandra i hennes säng och valdemar har pärlor i sina dreads och jag tänker att åh, jag önskar att det gjorde lite ont iallafall men det gör det inte det känns bara så otroligt bra och jag vill stå här och titta på dem i evigheter. Då solen går upp röker jag ensam på balkongen och sover sedan under täcken i vardagsrummet. Idag tillbringade jag klassisk söndagstid på bibliotekscaféet med kaffe och bok. just nu hanterar jag tusen miljoner bitar av saknad och allmänt hat och bedrövligheter som oro samtidigt som jag, försöker att inte tänka på så himla mycket alls. här är min tumblr förövrigt http://turbulenceheart.tumblr.com/


Cigarettes in the theatre




I thought I was supposed to run away with you.




Koffeinskakig och vill vakna bredvid någon spännande person.

gamla anteckningsblock


"det hela verkar ju likna någon slags känslomässig desperation! exakt två år senare har han bytt stil, 15 cm längre hår och börjat knarka. men jag älskar honom fortfarande. vi sover i hans säng, jag vaknar av att han krupit alldeles nära och plötsligt sover han på min arm. Jag gömmer två sidor känslor i hans rum. jag vet att jag inte varit kär i honom på över ett år men nästa dag när han ska stiga av bussen är det exakt två år och en dag sedan vi kysstes natten igenom och precis två år sedan jag åkte hem i snöfall och ångest men nu tar han försiktig tag om min hand och jag kan känna tydligt hur allting gör sig påmint genom en knappt märkbar känsla bara en liten rörelse i bröstet och i magen".



Viktig info

Kaffe har tillfört så mycket bra i mitt liv, helt ärligt alltså, jag älskar bra enkla kombinationer och kaffe har gett mig dessa:

kaffe + cigarett
kaffe + chokladbit
kaffe + kravbanan
kaffe + chokladboll




Studerade regnet från bibliotekscaféet




men ta det lugnt då.
med ditt taktlösa hjärta,
och din oprovocerade ilska.

Creatures of love



Teodor ritade ett av alla sina tvättbjörnsverk på min arm innan jag for hem. Nu håller den på att försvinna och det är lite väl sorgligt. Annars så; nää, för mycket tankar i huvudet som jag inte får ner någonstans, känner mig bara så arg. Det känns oproduktivt men behövligt på samma gång. För ett litet tag till.


petroleum


jobbar till halv tre, sedan benson & hedges och folköl hemma hos Albin. idag; så less och så arg

Men det blir nog en till kaffe och en cigarett.




Känner att majoriteten av alla dagar fram till om en månad då betygen sätts kommer vara pluggdagar nu, om man ens ska klara av det här. Tur att det finns kaffe och choklad, och hopp om bättre ting framförallt. Ikväll ska jag jobba med Frans på Rex, och sedan sover jag hos Albin. Förövrigt så orkar jag inte med all nyfallen snö och alla nakna sorgliga träd.


Säg ingenstans för vi har ingenstans att ta vägen.




mitt kluster av känslor!


att bara sitta i hans säng.

endast iklädd trosor och ett blommigt täcke.

vi sover med öppet fönster och för första gången i år får jag vakna av fågelkvitter och sprängande solsken. det sjunger i huvudet bultar hos hjärtat han säger att jag är varm som ett litet får. mitt hår år så tovigt jag orkar inte göra något åt det

jag undrar hur någon kan lukta så gott. gömmer min näsa mellan det lilla utrymmet mellan hals och nyckelben. gå inte härifrån då.

röker cigaretter i anneberg i ett stort kollektiv där alla är höga, ojdå.

går omkring på ett stort rave högt uppe vid ett vattentorn och äter en banan. dupstepdans

vi sitter på en sten i en sluttning uppe i slottsskogen mitt i natten en timme innan sista tåget hem till honom, och jag säger att. det finns inget eller. ingenting annat. och det är den bästa kyssen på pannan jag någonsin fått.

varför är det så vackert med avklädda veganer rosaglittriga män leopardmönstrade ben och kvinnor utan någonting på överkroppen. första maj i göteborg är sommarvärme i linne och kängor, behöver nästan sova i gräset. alla dansar.

han ser ut som en snickare i hipsterkeps hipsterglasögonen och en vit gammal jacka med färg på när han koncentrerat målar av mig då vi sitter mitt emot varandra på tåget.

på valborg dricker vi vodka och redbull i en liten lägenhet. 

han brygger världens godaste kaffe och kaffekyssar är inte det det allra finaste man kan få ibland? 

och jag tror bestämt att det allra jobbigaste. är inte att inte ses på sju veckor. för jag känner mig självständig och vacker och stark och har aldrig hånglat så mycket på fester innan vi blev tillsammans och det blir sällan jobbigt på riktigt ibland vet man bara inte vad man ska göra med all längtan och kärlek, det jobbigaste är tanken på att lämna, tre minuter på centralstationen innan tåget ska gå. tanken på att man inte vet när man ses nästa gång, snarare än veckorna som kommer att gå då vi bara kommer ha skype och långa nätter och dagen därpå lektioner då jag inte orkar göra något för jag har sovit för lite. då sitter vi på perrongkanten och röker en cigarett och jag tänker han luktar så gott. han luktar så gott! och det tjänar ingenting till att liksom klänga sig fast vid varandra och prata om att åh vad jag vill följa med dig på tåget för det kommer ju inte att hända, om precis tre minuter kommer jag sitta där ensam och jag kommer gråta i ungefär en minut ganska mycket men sedan kommer jag att ta mig samman och öppna fönstret och sticka ut huvudet och vinden kommer vara härlig mot ansiktet. det är kanske mitt allra svagaste ögonblick för det känns poänglöst att vara stark just då. det känns så mycket i hela kroppen av kyssarna att det kommer tårar. hans armar hans händer hans fingrar som pillar i mitt hår. men sedan måste man släppa. och det jobbigaste är inte att vara utan det är att släppa.

och verkligen behöva uppleva de hundra milen, de tusen kilometrarna. det skulle vara så mycket enklare om jag bara behövde vakna i min egen säng helt plötsligt, och kunna ta tag i det så kallade vardagliga livet med en gång. och slippa det där med att åka en två tre fyra fem sex sju åtta nio tio elva tolv tretton fjorton timmar som bara handlar om att vi hamnar längre och längre bort. men jag tänker inte ljuga, jag älskar distansen, den är min. längtan frihet och styrka. hade aldrig gjort det annars. hade nöjt mig med att bara vara kär annars.

tänker att man har bara sådan himla tur som den här ibland.


men det bästa, att bara få vakna alldeles intill.



litegrann från södern









1. jag och Felicia myste 2. konstnärshus, det bästa 3. tjugogradig värme 4. alltid rött, alltid rätt.

RSS 2.0