Jag önskar att imorgon aldrig kom.



Dagen innan han skulle ta bussen till Göteborg och jag bussen till Norge så åt vi sushi och hängde i en skulpturpark med finaste Aliz.





På kvällen drack vi ljust öl och rökte vattenpipa.






the world is not enough.


Vi fick huset för oss själva några dar då min familj åkt till norge, då kunde man göra sådant som man skulle göra ifall man bodde i en egen lägenhet. bara de små sakerna som att kunna ha en askkopp på verandan.


Vi drack kaffe på verandan och skrev packlista till Peace & Love.





Resten av den lördagen spenderade vi dels hos Sara och dels hos Albin där vi senare somnade i den blå utdragssängen vid ett öppet fönster medan alkoholen lämnade kroppen. typ drömdagar.

Bibliotekscaféet








Drack kaffe och åt socker i solen.


We are the freaks who walks among you.






Ibland är det finaste jag vet att tänka på att när jag var nyss fyllda sexton brukade vi smsa ibland om nätterna då jag brände rökelser som färgade mina tapeter svarta och jag var hippie och hög på livet och sov aldrig och han visste inte mitt namn och jag hade ingen aning om hur han såg ut eller vad han tyckte om att göra om dagarna och. tre månader efter att jag fått hans mobilnummer är jag i göteborg för att se kent och vi lekte vem-hittar-den-andra-först i nordstan och allting var spännande och sedan gick vi i dimma och var blyga men pratade massvis på centralstationen och jag minns känslan av hans hjärtslag mot mitt öra och tretimmarsförälsken som ebbar ut då man skiljs åt och blir kär i andra och det går två år då man gör helt olika saker och blir andra personer och jag slutar använda mina färgglada hippiebyxor och han är inte emo längre men ibland, oftast med många många månaders mellanrum får jag långa sms av honom som får det att pirra i magen trots att jag glömt bort hur han ser ut men oftast tänker jag inte alls på honom för han finns inte annat än i de där smsen, ett litet tag skriver vi långa mejl till varandra och ibland skickar jag honom sms efter jag dansat i flera timmar med någons arm kring min midja eller när jag är lycklig eller olycklig och förälskad eller bara vill bort. Och så hinner jag fylla arton år och det är mitt i vintern och jag har gjort slut med min pojkvän för en enda månad sedan och mitt huvud är äckligt fullt av ångest jag har just börjat röka cigaretter och ingenting har känts fint på hemskt länge, så ska han plötsligt till norrland och han kommer till mig mitt i natten och det är så patetiskt klyschigt att jag knappt fattar mig själv men jag äter plötsligt yougurt mittemot honom och hjärtat rusar och vi sover i min säng och vi kan inte somna föräns klockan fyra på morgonen men det gör ingenting för jag går inte till skolan på hela veckan och två dagar senare är han min pojkvän och detta är det mest spontana och mest romantiska som hänt mig och det är lite svårt att förklara varför men det bara är så himla bra.

I'd rather be a sparrow than a snail, yes I would.



min skolavslutningsdag började med folköl klockan åtta på morgonen på Olivias innergård.







Resten av dagen drack jag och Teodor kaffe (läs: jag sov) på bibliotekscaféet, sov mer i min säng och sedan åt vi pizza innan vi begav oss till Hamrinsberget med ett gäng fina personer. Typ bästa kvällen och lite såhär såg det ut:






Felicia och Valdemar var kära.


Det var vi också, fast inte lika vana att visa det på bild liksom.


Och jag var glad för att jag fått tillbaka hipsterglasögonen!


Sedan gick solen upp och jag somnade i hans knä och sedan åkte vi hem och nästa morgon steg vi upp tidigt för att gå på min lillebrors skolavslutning. Svaret på om det var en rolig sak att göra bakfull är ett starkt nej, men det var det värt för jag började gråta av hur fint det var när min lillebror och hans vänner spelade en låt han skrivit musiken till själv. hursom har dessa dagar varit så himla fina och nu väntas en smärre bildbomd.

vad håller jag på med


Gjorde just det typ dyraste köpet i mitt liv; festivalpass + lugn camping deluxe till PEACE AND LOVE?!

tror inte ni fattar hur spontant detta är, är så himla nervös nu. haha

stay tuned liksom


för jag har det bäst trots att ungefär varannan dag verkar bli bakisdagar och min mage klagar av för mycket alkohol kaffe och cigaretter men då kan jag bädda ner mig i sängen med någon som jag är så himla kär i

och med detta vill jag säga; har massor av bilder på kameran och fina saker att skriva men det blir senare

Vad var det nu vi sa, vi skulle ändra allt.


jag har
bränt matteböcker fysikböcker kemiböcker
varit på artonårsfest på en strand
och tvådagars inflyttningsfest i bästa huset hos freyr & lucas
dansat stroboskopdans och allting såg ut som.bilder.
ramlat omkring i en källare nattpromenader och viktiga samtal i trappor
haft bästa fyllan två kvällar i rad på norrlands guld
och 03.38 söndagmorgon; jag vinglar och möter honom vid tåget.
och han har på sig vinterjacka och tänder en cigarett och sedan är vi vakna hela natten.


helgen har varit hemskt fin.



Ylvas bild!

åh


medan jag skriver klart tvåans sista arbete får jag små utbrott av ren och skär lycka då jag inser att han kommer hit han kommer hit till mig tidigt söndagmorgon

Om man ska krascha ska man göra det riktigt snyggt.


Men det känns mest som om jag kommer ligga i min säng och må illa i en vecka eller ännu längre. Jag undrar helt ärligt vad i helvete man gör åt sådant här och lovar dyrt och heligt att om jag visste vad så skulle jag göra det genast.

Jag hoppas att allt ordnar sig typ.


Ska jobba ikväll. Det kanske är fruktansvärt otacksamt att klaga när man äntligen lyckats få ett jobb men jag har så himla mycket mensvärk och magkatarr och är tröttast i världen. Coca cola+alvedon+omeprazol här kommer jag.

Genom min engångskamera







Jag i fönsterkarmen över den bästa innergården, vy över en liten del av forum romana + en hemskt vacker gata i rom och utsikten från kupolen i st.peters kyrkan. 


Frukost + morgoncigg på trappan till Umeås hattbutik.


Min käre Frans efter ett biologiprov då man åt bananer och rökte cigaretter på asfalten.


Diza på bibliotekscaféet. Du är fin, svara på mina sms snälla du.


Vi förfestade, hemmafestade och efterfestade en fredag på ersboda. 


Kvalitetstid, klassisk söndagstid på bibliotekscaféet.


Åt plättar på bibliotekscaféets uteservering med Olivia och det var så himla varmt.



Strö lite socker på mig.



Från i lördags hos Signe.

livet säger hej


jaha, här var det regn och storm, jag vill kräkas över detta sista jävla oplanerade fördjupningsarbete som ca förstör mitt liv, dricker så otroligt starkt kaffe som stiger mig åt huvudet. ikväll ska jag dricka öl! hejdå

Och jag undrar faktiskt hur länge jag kommer vara kär.




@Bibliotekscaféet.

Jag är så himla trött och ledsen.

RSS 2.0