Så länge du är med mig.




Idag fyller förresten min allra bästa Caroline 20 år!


jag är lyckligast i världen för jag får va med dig.

en natt till i min säng sedan en natt på tåget med felicia och sedan fem nätter i hans säng.

nu dör jag nog. kan lika gärna säga det rakt ut jag är så jävla förälskad. hejdå

Jag och min gula tröja






gud. vad. kaos. allt. är.

hon var den som alltid sprang fram och tillbaka, tycktes aldrig kunna finna någon ro.




signes bild så ni vet.

när jag vaknade imorse låg det skisser av strålgångar över hela mitt golv, jag gick och mötte signe och vi åt pizza. det var fint, man kunde åtminstone sitta ute.


nä nu skiter jag i allt och blir gravid.





igår var jag med mina bästa hos lisette (hennes bilder) och åt sushi, jag och jenny satt mest på plaststolar på balkongen och drack öl ur höga glas och rökte lucky totalspårade om sommarkollektiv och förälskelser i rödhåriga flickor och om honom 100 mil bort och allting fint som hänt och att ha tusen picknickar i sommar och att äta rabarberpaj under äppelträden. Sedan fortsatte vi hos olivia där jag fyllemålade mina och andras naglar (gör det aldrig, hatar att ha nagellack) vattnade blommorna skickade otaliga svårtydda sms till alltför många öste ur mig kärleksförklaringar ramlade i soffan åt knäckebröd med signe och annat fint och lagomt knäppt. så himla bra lördag.



¤


saknad      1 brist, frånvaro, avsaknad 2 sorg, längtan, vemod, tomhetskänsla

efter sex veckor kan jag inte låta bli att drömma om att vakna med näsan vid hans hals nacke och nyckelben och så efter några timmar stiger han upp och tar på sig skjorta och fluga och säger att han ska gå ner till köket och sätta på radion och koka kaffe och sen springer han nerför trappan och jag ligger kvar i hans säng en liten stund och
känner mig alldeles pirrig.

ofta man aldrig var såhär kär när man var typ femton.

Idag bjöd Albin mig på fika.





blood bank


kaffepluggar med felicia en dag, struntar i alla viktiga möten jag vill gå på. kan inte riktigt förklara varför, men är trött. inte fysiskt och inte direkt psykiskt heller men uttorkad. skype förstör min sömn, men vem bryr sig. mitt under kemilektionen känner jag hur fjärilarna bara virvlar i min mage. och då behöver jag flyga. annars gör jag bara så oromantiska saker som att skriva antingen fysiklabbrapport eller kemirapport och följa breivikrättegången och gråta litegrann åt allt det hemska. börjar ställa upp integraler omedvetet. olivia kommer hit och vi sitter på mitt golv ett tag och dricker thé. missar inte ett avsnitt av tankesmedjan längre, bästa nya vanan.

hejdå så länge nu ska jag fortsätta skriva labbrapport. kul kul


Ljalja Kuznetsova










En av mina favoritfotografer sedan jag gick i mellanstadiet. Bara så vackert otillgjorda bilder.


nä nu är jag less.




ser less ut på bilden men var inte less då nu är jag dock jävligt less. vill helst bara springa iväg men vars liksom!

tur att tankesmedjan är så jävla bra och att man kan skypea till två på natten istället för att sova. 

noterade också att breivikrättegången skulle kosta den norska staten 100 miljoner norska kronor. jaha.

har tusen saker att göra men tänkte se på film nu. mmm.

älskar detta citat.


"the only people for me are the mad ones, the ones who are mad to live, mad to talk, mad to be saved, desirous of everything at the same time, the ones who never yawn or say a commonplace thing, but burn, burn, burn like fabulous yellow roman candles exploding like spiders acress the stars and in the middle you see the blue centrelight pop and everygody goes 'Awww!'"


3x instagram








1. Bästa frukosten; soygurt med valnötter och banan. 2. solkatt 3. imorse

är jag tillsammans med ett rymdskepp?


för att det är så sjukt värt att bli full på folköl och dansa dansa dansa till håkan hellström tills man nästan inte kan andas och prata i telefon med sin pojkvän om rymdskepp.

idag ska jag antingen dö en plågsam död eller plugga = kommer bli tvungen att plugga för vill ej dö. hejdå


we are stardust.


¤ Sitter helst på bibliotekscaféet och läser On the road över tusen koppar guldfärgat thé och solen som nästan slår en i ansiktet för att bara ibland lyfta blicken och studera hur han den unge mannen som kommer ut och röker tillsammans med mig ibland sitter nedböjd över sitt anteckningsblock och skriver.

¤ Hur han pratar om att riva sönder alla kort och bara sticka men att det är jävligt svårt och jag säger att, ja man kan ju tro att man gör något eget och står emot allt men det gör man fan inte. Och jag lutar mig mot väggen och han röker sin cigarett sakta sakta och mitt thé kallnar för solen har precis försvunnit bakom husen. Sedan går vi in, jag dricker en försiktig klunk kaffe (som faktiskt smakar gott), plockar ihop mina saker och åker hem.

¤ När någon man är förälskad i men som bor 100 mil bort ringer och säger med den mjukaste och finaste rösten "jag är jättekär i dig. puss. " och sedan lägger på då dör man lite för det är så jävla fint. 

¤ Känslan av att leva dubbelliv, eller kanske tillochmed tre- eller fyrdubbeltliv. Tuggar lakritsrot alltjämt, det är mysigt. Får mig att tänka på Adam och War Starts Here, mmm. Smutsiga kläder och färger i håret.

¤ Gjorde sushi igår tillsammans med mina fina klasskamrater och det var så himla himla gott. Första gången jag ätit sushi och tyckt om det. Spelade spel i flera timmar, nog också första gången jag gjort det sedan jag gick på lågstadiet. Kanske börjar övervinna min ångest inför sällskapsspel?

¤ Såg finaste filmen (Wristcutters: a love story) igårnatt.

¤ Gjorde en lista över alla skolrelaterade saker jag har att göra, det kändes viktigt att göra en lista men känns inte lika viktigt att faktiskt ta tag i uppgifterna. Känner ilska över att inte ha fått svar från rektorn (trots att jag mejlade för två veckor sedan) om att jag vill byta mentor. Så jävla dåligt.

¤ Skypeade med Teodor i fyra timmar igårkväll och drack en liter coca cola (vad fan händer). Om två veckor är jag där hos honom, kan knappt tänka mig något ljuvligare. Ska sitta på nattåget med Felicia och dricka öl. Bäst.

¤ Ikväll är det arenafest och jag är otaggad. Ser fram emot att träffa fina personer jag inte träffat på ett tag (typ två veckor men ändå) men orkar inte riktigt resten. Tänker alltid innan jag far på fest att "om det suger riktigt mycket kan man alltid sätta sig någonstans med ett paket cigaretter" och då känns det okej. Så jag tar nog mig dit. Men först ska jag hälsa på Diza.

¤ Olivia är borta över helgen. Sorgen.

¤ Jag är bara så himla trött, önskar att den sorgliga företeelsen vardag skulle vara mer inspirerande. Kanske skriver ett långt inlägg om detta snart. Det skulle nog kännas ganska värt att göra.


You and I are falling, you and I are free











Sista dagen i Italien gick vi till Piazza Novada, ett av de finaste ställen jag varit på.










Jag satte mig ner på ett café i den 20-gradiga värmen och drack vatten och skrev ett vykort till Truls. Resten av dagen vandrade jag runt ensam med en karta (inte för att jag använde den men). 












salome





de målade på asfalten. så fint.

551 steg upp i St.Peterskyrkan

på små små trappsteg i smala ibland lutande tunnelliknande utrymmen där vem som helst med den minsta tendens till klaustrofobi hade ca dött, tog vi oss upp till kupolen och där, allra högst upp i St.Peterskyrkan, skrev jag våra namn och man kunde se hela rom och tillochmed alperna.











Peaceful, the world lays me down


















ljuset på gatan mellan forum romana och colosseum just efter att det regnat glömmer jag aldrig. och hur den varma våta asfalten doftade. och all fantastisk arkitektur ungefär överallt, åh gud.


En första upptäcksfärd i Rom

Vi tog trambus (plankade alla dagar vi var där, verkade ej existera kontrollanter?) till Piazza del Poppolo där min pappa sa till mig: jag började gråta för det är så jävla vackert. Vi gick längs gator och torg till Fontana di Trevi där jag slängde i ett mynt och tänkte och önskade och sedan hamnade vi plötsligt mitt i en katolsk mässa i en ganska storslagen kyrka. Ibland (notera ibland) är det verkligen vackert med religion.
















Via Calderini 19



Sedan kom vi till lägenheten vi hyrt i Italien och jag kände mig lite såhär.






Det första jag och min bror gjorde var att äta pizza på vår balkong som vette mot finaste innergården.





och jag kunde dricka mitt thé där varenda morgon och läsa on the road i lugn och ro.


tiny fish lungs






Sedan tillbringade jag och min bror tillsammans med våra kusiner en hel dag i bilen kändes det som. Vi åkte till Stonehenge där det blåste hemskt mycket, men jag tycker det var vackert. Trots att det i grund och botten bara är stenar. Jag pratade med en skäggig herre som stod vid ingångarna och samlade in namnunderskrifter i syfte att föra tillbaka de kvarlevor som grävts upp kring Stonehenge och istället placerats på muséer. Levde hela dagen på take away-thé jag köpte överallt (och fick lite dåligt samvete för det är inte i min stil att syssla med sådant naturslöseri) där vi gjorde stopp, och på eftermiddagen stannade vi i Bournemouth för att gå ut på en engelsk pir och äta mat på ett sjukligt ställe som fick mig att vilja kräkas över västvärldens överflöd och kände hur det inte.tilltalar.mig. Det allra minsta. Sedan åkte vi vidare och kom fram till Nottingham mitt i natten där mina kusiner bor. Somnade i ett iskallt rum och vaknade i ett stekhett. 

Nästa dag träffade jag på Occupy Nottingham! Jag pratade med en man som berättade att de varit där 171 dagar och visade mig runt i deras tältläger. Så himla fint och bra.






we will capture all of london, with disposable cameras














Vi var i London en enda dag vilket är alldeles för lite, men jag hann med att prata med en aktivist om ofog och ickevåld vid ett tältläger alldeles utanför westminster abbey, besöka typiska turistattraktioner (inte mitt initiativ), dricka thé vid vattnet med min lillebror, åka upp i London eye just då det börjar mörkna (totalvärt, faktiskt) trängas i de förvånansvårt små och trånga tunnelbanevagnarna och totalt förälska mig i Camden Town. Bästa.stället.jag.varit.på. Köpte världens vackraste svarta blänkande kängor och hamnade i världens äldsta Dr.Martensaffär (bokstavligt talat) där tydligen både ramones och sex pistols köpt sina kängor. Köpte leopardstrumpbyxor i blått och överallt var det färger och mönster och ungdomar stod i grupper med färgglada strumpbyxor och rullade cigaretter och allting var som en enda stor mysig festivalmarknad.




Lovar mig själv att återvända snarast möjligt. 


it will follow the rain




Ungefär såhär kändes Italien.

oh what you gonna do katie?






jag känner mest. en stor lust till att sitta i en liten kupé i ett stökigt nattåg någonstans där det finns djungel och tropiska nätter. med dig med dig med dig med dig.

och kan samtidigt inte tänka mig något mysigare än nattöppna stadsbibliotek.

men, till saken: imorgon tillbringar jag dagen med bästa caroline och sedan åker jag till london nottingham rom tillsammans med min familj och lite kusiner. så hejdå på ett tag! ta hand om er snälla ni.


RSS 2.0