När man ska sluta drömma.


Saker jag gör denna natt: lagar mat och läser fria tidningen i köket. Ligger i sängen och läser fritt fall (mitt fysikerjag i bokform, allt finns där) och läser om husockupationer. Mitt hjärta går nästan av för det är så himla fint. Längtar till göteborg, blir allt mer säker på att det är min framtida stad. Märker hur frustrerad jag blir av sävarisoleringen, och ser fram emot att få lösa det på något vis snart. Känner att jag saknar massvis av tofu hemma. Punkt slut.
Imorgon ska jag festa med Felicia och inte tänka på någonting särskilt. Nu: fruktthé och sömn.





ps. allting börjar kännas sjukt.

03.44


så totalt hopplöst att sova nu. Ungefär en miljon tankar snurrandes.

Hittade några fina bilder




Från en av de allra första festerna jag var på tillsammans med Albin. Det var också en av de allra bästa för det var i en liten lägenhet på Ålidhem och på den tiden kunde man bli snurrig av sjuprocentig cider och hångla i köket och röka på balkongen och Albin blev utslängd hela tiden så jag och Jimmy sprang upp och ner i trapporna och bråkade med folk. Sedan gick vi hela vägen till haga och det var fruktansvärt. ps det ser ut som att jag har massvis med fingrar på översta kortet men ett av dem är Albins. så ni vet liksom. ds nostalgi.

Exakt två år senare


Sover vi tillsammans och lyssnar på Fink.

Resten är hemligt.

Lemongrass




Ligger bara i sängen och läser böcker fria tidningen och dricker thé. Viger en timme eller så åt att lyssna igenom min decemberspelningslista från 2009, läsa igenom 17 sidor känslor och bli helt dimmig av nostalgi. Nyår verkar äntligen klart, och ikväll kommer Viktor hit.

Lyssnar om och om igen på resten av ditt liv


Tar en promenad i regnet, och fyller lungorna med rök. Kommer in och gör en kanna thé. Dricker tills jag får ont i magen. I nuläget finns inte så mycket mer att göra. Fick ett sms fyllt av längtan från göteborg mitt i natten. Kan inte sluta tänka på det hela.

Ingenting mer att skriva

Tre små fina bilder








Tältmanifestation i Spanien, någonstans i Mellanöstern, Befrielsetorget i februari.

The universe is going to catch you






We were worried that you'd fallen in the river, or worse, but then you sent us back a letter it said in capital letters "THE UNIVERSE IS GOING TO CATCH YOU"

äntligen äntligen äntligen äntligen äntligen lov nu ska jag sova

With all your lies, you're still very lovable




Varit för trött för att orka gå till skolan trots att det är sista egentliga skoldagen denna termin (då är man verkligen trött, tro mig), träffat Felicia och haft mysig lilla julafton på tunnelbacken med fina klasskamrater. Halsen jävlas igen, dricker massvis med kanelthé & lyssnar på finaste Bon Iver.

brb ska bara dö av stress


Tidigare period i mitt liv då jag varit såhär utmattad och slut: aldrig.


Tycker om att lyssna på indieradio om kvällarna


Ikväll gör jag ingenting annat än att dricka lapsangthé ur min bruna tekanna och öva på engelskaredovisning och fysikredovisning och idag när jag såg dig på bussen kändes det som om jag skulle gråta för första gången på länge.

Var på ett jättepeppigt Ofogmöte idag, och om saker och ting går bra bussar jag ner med svenska och finska aktivister bland annat till en internationell aktionsdag i Bryssel i april. Det skulle vara så jävla grymt.

en remsa av text




I feel like I'm sleeping







Predikament


Jag önskar att jag bara kunde ta tag i honom på stan och säga: Ursäkta, men det var någonting viktigt jag glömde att säga.

Nostalgitripp utan ord





























Behöver jag säga att det var totalbäst alltihop?


Byggde ett land av korthus


skriver fyratimmarsmattecnationellaprovientrångvarmkvavsal och dricker massvis med hallon & granatäpplejuice. tänker inte på NÅGONTING. känslan av hur sjukt motigt det är att stiga upp ur sängen och gå till skolan då man sover med världens finaste. skippar halva kemilektionen för att fika med Felicia. är trött, trött, trött. hur orkar man sådant här liksom.

skulle vilja ha ett bloss av någonting



Lyssnar på Promoe mest hela tiden


Helgen med paranteser; räknat matte en fredagseftermiddag på skolan, lagat mat med vänner på Ersboda, varit två timmar på en fest i Ersmark som var rolig kanske för att jag träffade fulla klasskompisar (varav en gick omkring med en miniräknare runt handleden och försökte charma tjejer, naturare, riktigt folk alltså) och för att alla rökte på verandan hela tiden och jag dansade spik(bortsett från likör frans gav mig)nykter (men när gör man inte det liksom) medan alla andra var fulla och det var härligt för man liksom smälte in ändå (inte för att det känns som något eftersträvansvärt nu men, fan vad bra det är ibland). andra grejer som är roligt med fester: att man sitter i folks knän och håller folks händer fast man knappt hälsar på varandra i skolan. och att alla vill kramas. Fyrtio pers trängde ihop sig i sista nattbussen och jag ringde och väckte min pojkvän och somnade hos honom; bäst. Lördagskvällen spenderas hos Frida med klasskompisar. Vi äter chokladfondyr, räknar en del matte men gör mest annat. Springer till ettans nattbuss och väcker min pojkvän igen. Söndagsmatteplugg på Wayne's med kamrater, bakar lussebullar då jag kommer hem. Gud, på tisdag är det äntligen dags att få göra bort det jävla mattenationella, och jag ser fram emot det för sedan kommer det vara ur världen så man kan andas igen (och fokusera på att skriva labbrapporter och fysikhemprov).

-


Åh gud mitt hjärta.



We should hold our breath with our mouths together now


(tänker för mycket på sådana saker som fördelningsjämvikter och tunnskiktskromatografi) men tar en paus från allt det där och köper aroniasaft och 100-procentig rosenrotpulver på gammliajulmarknad, ser film på folkets bio med Sofie, Hanna och Ellen och hinner tillsist med cafestationspluggande med Viktor.
En jättefin sak: Felicia ringde mig inatt och var jättelycklig och att prata med lyckliga personer då man är sömnig är ju bland det bästa som finns.

Your dreams still follows storylines, like fictions you would make


tänker på den här kvällen hos Kitty och Sebastian i slutet av sommaren och jag var sjuk men det var bäst ändå och jag cyklade hem halv fem på morgonen i ösregn:










RSS 2.0